REGULAMENT

In jos

REGULAMENT

Mesaj  Admin la data de Lun Feb 23, 2009 6:32 pm

Fiecare membru al forumului este responsabil pentru ceea ce scrie. Administratia acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile utilizatorilor.

Utilizatori Inregistrati

1. Dreptul de a publica mesaje si fisiere pe acest forum se dobandeste prin inregistrarea unui cont. Acest drept se poate revoca de catre administratori sau moderatori oricand si fara o notificare prealabila.

2. Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic). Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi.

3. Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum (topic nou, deschis intr-o sectiune neadecvata). In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. De asemenea, este obligatorie folosirea optiunii de cautare (search) pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.

4. Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.

5. Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor.

6. Nu este permis atacul la persoana. Nu atacati persoanele ci ideile lor.

7. Forum-ul nu trebuie confundat cu un chat. Drept urmare, se pedepseste folosirea in exces a pictogramelor emotive. Pentru discutia personala intre doi membri exista functia de mesagerie privata.

8. Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage o atentie sporita.

9. Este interzisa postarea de fisiere si/sau link-uri care trimit catre fisiere care incalca legea dreptului de autor (NO WAREZ, NO CRACKS).

10. Nu se accepta clonele . Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este restrictionat (ban, banned) si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse si ip-ul va fi blocat.

11. In forum membrii comunitatii nu pot posta link-uri directe catre alte site-uri decat daca numarul posturilor lor nu depaseste numarul de 15.

12. Daca ati gresit ceva sau vreti sa faceti o completare (tip P.S.) la un mesaj, folositi functia "Modifica", nu postati un mesaj nou. Postul consecutiv este sters fara explicatii sau preaviz.

13. Daca in post se citeaza un articol preluat din alte surse, este obligatorie mentionarea respectivelor surse. In caz contrar postul este sters iar autorul primeste un avertisment.

14. Mesajele userilor pot fi sterse in masura in care nu impieteaza asupra firului discutiei din topice.


Moderatorii

a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.

b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.

c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.

d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.

f) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.

g) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Retragerea dreptului de moderare se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.

h) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.

i) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.


Sanctionari si avertismente

a) la incalcarea oricarui articol din prezentul regulament membrul comunitatii este sanctionat cu avertisment.
b) la adunarea unui total de 4 avertismente membrul primeste ban pe o perioada de 5 zile.
c) daca dupa anularea ban-ului membrul continua sa incalce regulamentul atunci acesta primeste ban definitiv si irevocabil.


Datele personale furnizate in formularul de inregistrare NU sunt re-transmise catre terte parti decat in conditiile legislatiei romanesti in vigoare

Admin
Admin

masculin Numarul mesajelor : 9
Varsta : 29
Localizare : Iasi
Stare de spirit : excelenta
Data de inscriere : 23/02/2009

Vezi profilul utilizatorului http://bazar.darkbb.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum